Kroegentochtnederland.nl
Wifi

groepen

Wilt u met een grote gezelschap lunchen, dineren, borrelen of feesten? Dan zit u goed bij Sorbonne. Wij bieden u een huiselijke sfeer met veel mogelijkheden. Overdag kan er lekker geluncht worden, ook op het grote terras, waar altijd iets te zien valt.

Verhuurmogelijkheden
Sorbonne bestaat uit twee verdiepingen, die allebei exclusief te reserveren zijn. Zowel boven als beneden is een stijlvolle bar aanwezig waardoor u altijd een eigen bar heeft voor uw gezelschap. De bovenverdieping van Sorbonne geeft door de balustrades en doorkijkjes naar beneden een 'verheven' uitstraling aan uw evenement.

Onze sales afdeling geeft u graag meer informatie:
T 010 - 792 00 05
info@sorbonne.nl

Bedrijfsuitje of groepsuitjes Rotterdam
 
Bedrijfsuitjes, Personeelsuitjes, familiefeest, vrijgezellenfeesten en andere groeps-uitjes.
 
Sorbonne organiseert verschillende events die ideaal zijn voor een groepsuitje. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van quizzen, tafelspellen, stadsspellen, workshop en meer! Alles is uiteraard te boeken in combinatie met eten en drinken bij Sorbonne. Overdag kan er heerlijk geluncht worden, 's zomers ook op het gezellige terras waar altijd wat te zien is. Voor een uitgebreide lunch, diner, een aangeklede borrel met meerdere personen en groepen is Sorbonne ook dé locatie. Organiseer je een vrijgezellenfeest of ben je binnenkort jarig dan zit je hier helemaal goed. Sorbonne maakt er 'n knalfeest van!
 
Hier een aantal van de mogelijkheden op het gebied van activiteiten:
Wie Is De Mol Stadsspel
Sex In The City Stadsspel
The Hangover Stadsspel
Ik Hou Van Holland Quiz
De Jongens Tegen de Meisjes Quiz
Moorddiner
City GPS Tocht
50 Tinten Grijs
Wie Is De Mol aan tafel
 
De aanvragen en boekingen worden volledig verzorgd door Sorbonne. Neem contact met ons op voor een offerte. E-mail naar info@sorbonne.nl of bel naar T 010 - 792 00 05 voor meer informatie.